www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Joke met pensioen na bijna 47 dienstjaren!

Joke met pensioen na bijna 47 dienstjaren!

Na bijna 47 jaar toegewijde dienst in onze fabriek gaat Joke met welverdiend pensioen! We willen graag een moment nemen om Joke te bedanken voor haar ongelooflijke toewijding en harde werk gedurende al die jaren. Ze was niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een voorbeeld voor anderen op het gebied van punctualiteit en zorgzaamheid. Ze was erg goed in het begeleiden van nieuwe werknemers. Joke, jouw vriendelijkheid en expertise zullen enorm worden gemist op de werkvloer. Wij wensen je alle geluk en gezondheid toe en geniet met volle teugen van jouw welverdiende pensioen. #Pensioen #Dankbaarheid #Jubileum #Topper