www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Een glimp van ons nieuw kantoor

Een glimp van ons nieuw kantoor

Naast 2 extra spiksplinternieuwe magazijnen (+/-1600 m2) op onze locatie in Stampersgat hebben wij een nieuw kantoor gebouwd. Ons nieuwe kantoor is voorzien van een eigentijdse kantoortuin waar onze afdelingen verkoop binnendienst, back office, logistiek en finance gevestigd zijn. De directie heeft een eigen verdieping met kantoor, showroom en een grote vergaderruimte. Het ziet er niet alleen supergelikt uit, maar ook het samenvoegen van de afdelingen brengt veel voordelen/synergiën met zich mee. We zijn klaar voor de toekomst 😁