www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO feliciteert de winnaars van de Business Awards Halderberge 2022

NOVO feliciteert de winnaars van de Business Awards Halderberge 2022

Zaterdag 19 november jl. was de uitreiking van de Business Awards 2022 in 't Veerhuis in Oud Gastel. Complimenten aan Stichting Ondernemers gala Halderberge voor de organisatie van deze spetterende en fantastische feestavond. 
NOVO, tevens platina sponsor van Business Awards Halderberge, feliciteert de volgende winnaars:

  • Washin7 in de categorie B2C
  • Koremans Groep in de categorie B2B
  • Onder de toren in de categorie starters
Lees hier het artikel in BN de Stem: