www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO aan het woord..

NOVO aan het woord..

Voor het personeelsblad "Kristalhelder" van Cosun Beet Company werd Patricia Beerens voor de rubriek "Leverancier aan het woord" geïnterviewd. Wij zijn heel trots en dankbaar dat wij al jarenlang op een hele prettige en professionele manier met Cosun Beet Company mogen samenwerken. Wij vonden het leuk om een bijdrage te mogen leveren aan het personeelsblad. 

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn ze één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is.  

Bekijk hier het artikel