www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO "bouwt" aan de toekomst.

NOVO

Op onze locatie in Stampersgat gaan wij uitbreiden! Er wordt een groot nieuw kantoor van 500 m2 aangebouwd en wij gaan onze opslagcapaciteit verder uitbreiden met ca. 1.400 m2 door aan de voor- en achterkant extra magazijnruimte te bouwen. 

Met deze mooie en grote uitbreiding groeien wij met onze klanten mee en kunnen wij in de toekomst onze huidige service van snel leveren en flexibiliteit blijven waarborgen. Daarnaast maakt nieuwbouw het mogelijk om ook stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn erg enthousiast over deze ontwikkeling van ons bedrijf en zien ernaar uit om gebruik te gaan maken van ons nieuw kantoor en extra magazijnruimte.

De planning is dat de bouw in januari 2023 gereed moet zijn.