www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Even voorstellen....

Even voorstellen....

Als gevolg van flinke groei van ons bedrijf hebben wij ons team versterkt met 2 professionals. Met trots stellen wij graag onze nieuwe collega's Ankie Franken en Corné van de Klundert voor.

Ankie Franken is per 1 november jl. bij ons werkzaam als Teamleader Sales. Ankie brengt een flinke dosis kennis en ervaring mee op het gebied van in- en verkoop van golfkartonnen verpakkingen en administratieve processen. Ankie gaat samen met haar team, bestaande uit Koen de Wit en Britt Schijven, ervoor zorgen dat onze klanten de NOVO-service krijgen die ze van ons gewend zijn. 

Corné van de Klundert is per 1 januari jl. bij ons werkzaam als HSE-coördinator. Corné is jarenlang succesvol werkzaam geweest als onder andere Productie Coach en Lean Champion bij een grote Europese golfkarton producent. Met deze brok aan ervaring gaat Corné onze veiligheids- en hygiënestandaarden professionaliseren en onze productieprocessen verder optimaliseren.

Wij wensen Ankie en Corné ontzettend veel succes en werkplezier toe.