www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

TROTS OP ZEER HOGE SCORE KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

TROTS OP ZEER HOGE SCORE KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

Onze score is een 9,2! Een waardering waar wij echt MEGATROTS op zijn. Onze missie is dat wij willen uitblinken in klanttevredenheid en dat wij streven naar klanten die blij van ons worden als ze met ons samenwerken. Met deze score kunnen wij stellen dat ons missie is geslaagd.

De samenwerking wordt door onze klanten omschreven als, professioneel, klantgericht, proactief, accuraat, heel prettig, meedenkend, juiste prijs-kwaliteitsverhouding, goede kwaliteit, laagdrempelig en als snel reagerend. Hier worden wij natuurlijk superblij van.

Wij bedanken al onze klanten die aan dit onderzoek hebben deelgenomen. TOP!