www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO is FSC® (verantwoord bosbeheer) gecertificeerd!

NOVO is FSC® (verantwoord bosbeheer) gecertificeerd!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet alleen gericht op het goed beheersen van onze eigen processen en het verder uitbreiden van onze duurzame producten, maar dit betekent voor ons ook dat wij onze verantwoordelijkheid nemen door het inzetten van duurzaam FSC® golfkarton.

Het FSC® (Forest Stewardship Council) systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Met verantwoord bosbeheer wordt bedoeld de bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de locale bevolking en bosarbeiders. FSC® is een international organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC® gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC®-label. Om er zeker van te zijn dat de producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de keten zijn gecertificeerd.

Wij zijn trots dat wij als schakel in deze keten zijn gecertificeerd en voldoen aan de gestelde eisen. Indien gewenst kunnen wij uw golfkartonnen verpakkingen FSC® gecertificeerd leveren.