www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NIEUW: NOVO OOK UW PARTNER VOOR TRANSPORT!

NIEUW: NOVO OOK UW PARTNER VOOR TRANSPORT!

Bent u op korte termijn op zoek naar een flexibele en betrouwbare transporteur neem ook eens contact met ons op!

Wij zijn sinds kort in het bezit van een NIWO Eurovergunning en NIWO VIHB registratie, waardoor wij met trots TRANSPORT aan onze mooie lijst van activiteiten kunnen toevoegen. Ons bedrijf is gevestigd in Stampersgat (regio Roosendaal) en wij beschikken over eigen vrachtwagens (kastenwagens) voorzien van een walking floor. Wij hebben vriendelijke, correcte en Nederlandssprekende chauffeurs in dienst en zij staan te popelen om uw ritten op tijd en keurig te verzorgen. Wij verzorgen zelf al vaak de transporten van onze eigen goederen, maar met de NIWO Eurovergunning kunnen wij dit ook voor u doen!

U kunt bij ons nu terecht voor:

  • Op maat gemaakte golfkartonnen verpakkingen
  • Overige verpakkingsmaterialen zoals wikkelfolie, bundelband etc.
  • Opvulmateriaal zoals vakverdelingen, opvulplaatjes en papierwol
  • Kunststof pallet- en boxenreiniging
  • Op- en overslag van uw goederen
  • Verhuur van geconditioneerde voorraadruimtes
  • Transport

ZOEKT U TIJDELIJKE OPSLAG?

Tevens willen wij onze beschikbare en flexibele opslagmogelijkheden onder uw aandacht brengen. Bent u per direct op zoek naar opslagruimte voor korte of lange duur dan bent u bij ons op het goede adres. Wij hanteren opzegtermijnen van slechts 1 week en beschikken over een geavanceerd WMS (warehouse management system) systeem, waardoor wij uw voorraden perfect kunnen beheren. Wij beschikken over diverse magazijnen eventueel uitgerust met stellingen. Heeft u producten zoals voedingsmiddelen die geconditioneerd moeten worden opgeslagen dan is dit bij ons mogelijk. Binnen onze magazijnen zijn ook afgesloten geconditioneerde ruimtes te huur.

Wilt u hier graag meer informatie over ontvangen neem dan contact met ons op.

U kunt het beste dan even bellen naar 06-18646622 of een mailtje sturen naar dion@novopw.com.