www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Onze voorzorgsmaatregelen vanwege het coronavirus (COVID-19).

Onze voorzorgsmaatregelen vanwege het coronavirus (COVID-19).

Beste relatie,

In deze moeilijke tijden waarin het coronavirus een ongekend grote invloed heeft op onze volksgezondheid, economische situatie en ons sociale leven willen wij u op de hoogte brengen van de maatregelen die ons bedrijf heeft getroffen.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties staan voorop. Om het risico op verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken volgen wij nauwgezet alle adviezen op van het RIVM en de overheid.

Daarbij achten wij het eveneens noodzakelijk om maatregelen te treffen die de continuïteit van ons bedrijf waarborgen.

De maatregelen die wij hebben getroffen zijn als volgt:

  • De RIVM hygi├źne adviezen worden door ons nauwlettend opgevolgd. Ook buiten kantoortijden worden deze adviezen aangehouden.
  • De procedures van het RIVM bij gezondheidsklachten die gerelateerd zijn aan het coronavirus worden ons gehanteerd. Medewerkers die verkoudheidsklachten hebben, eventueel in combinatie met koorts, moeten thuis blijven.
  • Interne besprekingen worden zo veel mogelijk telefonisch gevoerd.
  • De fysieke afstand tussen medewerkers tijdens de werkzaamheden en pauzes proberen wij zo groot mogelijk te houden (lees > 1,5 mtr.).
  • Klanten- en leveranciersafspraken gaan voornamelijk via telefoon. Indien het vereist is om op een bepaalde klant- of leverancierslocatie aanwezig te zijn dan is het van belang dat er geen verhoogd gezondheidsrisico aanwezig is. Mocht dit het geval zijn dan gaat de afspraak niet door en wordt er gekeken naar een andere oplossing.
  • Met als doel om risico's te spreiden worden afdelingen opgesplitst waarbij 50% thuis werkt en de andere 50% op ons bedrijf aanwezig is. In dit geval is er te allen tijde een back-up mochten medewerkers ziek worden. Dit geldt ook voor onze directie.
  • Veel van onze productie- en logistieke medewerkers zijn allround waardoor wij in geval van zieke medewerkers snel kunnen schuiven met ons personeel.
  • Voor klanten waar wij voorraad van houden zorgen wij ervoor dat de voorraadniveaus voldoende zijn om toekomstige leveringen van deze artikelen te waarborgen. Het kan zijn dat wij op korte termijn de planning met u doornemen om dit af te stemmen.
  • Bij onze leveranciers is geen sprake van productiestagnatie of productie-vermindering. Mocht hier in de toekomst sprake van zijn dan zullen wij spoedig met u contact opnemen om dit te bespreken.

Wij benadrukken met klem dat wij alles in het werk stellen om u op de bekende, professionele en servicegerichte wijze van dienst te zijn. 

U KUNT OP ONS BLIJVEN REKENEN!

Let goed op jezelf en op elkaar en hopelijk gaat het snel weer de goede kant op!

Mocht u hier nog vragen over hebben dan vernemen wij dit heel graag van u.

Met vriendelijke groet,

NOVO Packaging & Warehousing