www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Het winnen van de Business Award en Publieksprijs mag gevierd worden....

Het winnen van de Business Award en Publieksprijs mag gevierd worden....

Wij  zijn beretrots dat wij de Business Award B2B Halderberge 2019 en de Publieksprijs 2019 hebben gewonnen. Wij beschouwen dit als hele eer en een kroon op ons werk.

Uiteraard hebben wij deze mooie beloning ook te danken aan onze fijne partners en trouwe klanten, want zonder hen hadden wij dit nooit kunnen bereiken. Vandaar dat wij onze goede relaties feestelijk willen bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons TEAM hebben. Bij een feestje hoort natuurlijk een stukje taart....