www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO trotse winnaar van de Business Awards B2B en de Publieksprijs 2019

NOVO trotse winnaar van de Business Awards B2B en de Publieksprijs 2019

WAUW... we glimmen van oor tot oor!

NOVO sleept maar liefst 2 geweldige prijzen in de wacht. We zijn winnaar van de Business Awards B2B Halderberge 2019 en hebben ook de Publieksprijs 2019 gewonnen. Op zaterdag 2 november jl. werden de tweejaarlijkse Business Awards uitgereikt door Stichting Ondernemersgala Halderberge. Ondernemersgala Halderberge wil de beste bedrijven een podium geven en daarnaast inspireren en verbinden. De genomineerde werden door de jury beoordeeld op passie, lef en visie, waarbij MVO en innovatie belangrijke criteria waren voor de uiteindelijke toekenning van deze prachtige Awards. Wat zijn wij SUPER TROTS dat wij met ons complete TEAM deze Awards hebben gewonnen.

Wij bedanken ons NOVO Team, onze klanten en leveranciers en uiteraard iedereen die ons op welke wijze dan ook heeft gesteund.