www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO trotse winnaar van de Business Awards B2B en de Publieksprijs 2019

NOVO trotse winnaar van de Business Awards B2B en de Publieksprijs 2019

WAUW... we glimmen van oor tot oor!

NOVO sleept maar liefst 2 geweldige prijzen in de wacht. We zijn winnaar van de Business Awards B2B Halderberge 2019 en hebben ook de Publieksprijs gewonnen. Op het fantastisch georganiseerde  Ondernemersgala werden de winnaars bekend gemaakt. Wat zijn we SUPER TROTS dat we dit met het complete TEAM hebben bereikt.

Wij bedanken ons NOVO Team, onze klanten en leveranciers en uiteraard iedereen die ons op welke wijze dan ook heeft gesteund.