www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Even voorstellen.. Onze nieuwe collega Roel van Dommelen

Even voorstellen.. Onze nieuwe collega Roel van Dommelen

NOVO Packaging & Warehousing is flink aan het groeien! Wij achten het noodzakelijk dat onze organisatie op deze groei is ingesteld en wij dezelfde uitmuntende service aan onze klanten kunnen blijven verlenen. Om die reden pakken wij het meteen goed aan door een echte professional aan te stellen. Roel wordt onze Operations Manager en daar zij wij super trots op!  Zijn taken zullen onder andere bestaan uit het optimaliseren van diverse processen binnen ons bedrijf, zodat we helemaal klaar zijn voor een mooie toekomst.

Graag stelt Roel zichzelf even aan u voor:
Ik ben Roel van Dommelen, 45 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Kaatje in Tilburg. We zijn de trotse ouders van Fiene en Raaf. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met voetbal en hardlopen en uiteraard mijn gezin. Ik heb 17 jaar met veel plezier gewerkt bij DS Smith Tilburg (Heavy Duty golfkartonfabriek) als o.a. binnendienst medewerker, hoofd verkoop binnendienst, customer service manager en de laatste jaren als key account manager. Met name in die laatste rol ben ik veel bij klanten geweest en heb ik kunnen ervaren hoe je je als leverancier kunt onderscheiden. Dit en alle andere kennis en ervaringen die ik bij deze multinational heb opgedaan kan ik nu perfect gebruiken bij NOVO als Operations Manager. De klant staat centraal en NOVO begrijpt dit als geen ander. Met mijn ervaring, kennis en enthousiasme kunnen we verder groeien zonder de daarbij behorende klantgerichtheid en service uit het oog te verliezen. Ik heb ontzettend veel zin in deze mooie uitdaging!

Wij wensen Roel heel veel werkplezier toe!