www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst

Op donderdag 27 juni jl. vond de "summer edition" in de serie Aithra-netwerkbijeenkomsten plaats bij ons op het bedrijf.

Stichting Aithra is het netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden-Brabant. Aithra vrouwen vinden het belangrijk hun krachten te bundelen, met elkaar ervaringen te delen over ondernemerschap en met elkaar te klankborden over uitdagingen uit de dagelijkse ondernemerspraktijk. Lef, visie, ambitie en maatschappelijke betrokkenheid zijn kenmerkend voor alle vrouwen die lid zijn van Aithra.

Die avond hebben wij een leuke groep aan inspirerende ondernemende Aithra vrouwen mogen ontvangen. Na het ontvangst zijn we gestart met een uitgebreide bedrijfspresentatie en hebben aansluitend de dames kennis laten maken met het mooie product golfkarton en de daarbij behorende technische en creatieve aspecten. Na de presentatie vond de rondleiding en een gezellige borrel plaats.

Wij kijken terug op een SUPER geslaagde avond!