www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO op zoek naar afvalstromen van siliconenpapier

NOVO op zoek naar afvalstromen van siliconenpapier

Wij zijn op zoek naar afvalstromen van SILICONENPAPIER op rol.

Dit afval is de achterkant van gebruikte stickerrollen en valt onder het restafval. Wij blazen nieuw leven in dit afvalproduct en wij verwerken dit tot een nieuw product papierwol. Papierwol is een sierlijk opvulmateriaal wat gebruikt wordt voor opvulling van onder andere geschenkverpakkingen.

Neem graag contact met ons op als u beschikt over deze afvalstromen, maar uiteraard ook als u op zoek bent naar papierwol voor opvulling van uw geschenkverpakkingen.