www.novopackagingwarehousing.com maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

NOVO sponsort Aithra Award 2018

NOVO sponsort Aithra Award 2018

Stichting Aithra wil de zichtbaarheid van Ondernemende Vrouwen in de regio West-Brabant bevorderen en biedt professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen de kans elkaar te ontmoeten binnen een netwerk. Om het jaar organiseren zij een gala waarbij de Aithra Award en Belofte Award wordt uitgereikt. Dit is het hoogtepunt binnen de agenda van het netwerk waar veel werk en organisatie aan vooraf gaat. NOVO sponsort dit geweldige initiatief waarbij vrouwen met lef, visie, ambitie en maatschappelijke betrokkenheid op deze manier in de spotlights worden gezet.

Op 10 november jl. was het weer zover. Met een spetterend gala gehouden in Hotel Nassau in Breda werden de 2 awards door de burgemeester van Breda Paul Depla en Cees Meeuwis van Meeuwis Foundation uitgereikt aan de 2 powervrouwen Petra Kam en Anneke Stins.

NOVO FELICEERT DEZE 2 TOPPERS MET HET BEHALEN VAN DEZE MOOIE AWARDS!